Työasut


Työvaatevarasto

Laajasta valikoimastamme löydät juuri teidän tarkoituksiinne sopivat työasusteet. Kaikki jälleenmyymämme tuotteet ovat ammattitaidolla tehtyjä ja testattuja.

Työasut, sadeasut

Myymämme Dimex-työvaatteet suunnitellaan käyttäjiltä saadun palautteen, tuotekehityksen ja uutta luovan suunnittelun pohjalta.
Valmistajan sivuille »

Työasut, sadeasut

Fristads on Skandinavian johtava työvaatevalmistaja. Kun vaadit mukavaa, turvallista tai säänkestävää työvaatetta, löydät meiltä Fristadsin laadukkaat työvaatteet, monille eri ammattialoille. Tarjoamme laajan valikoiman materiaaleja, kokoja ja värejä.
Valmistajan sivuille »


Työasut ja vapaa-ajan vaatteet

Acode on Fristadsin tuotemerkki toiminnallisille profiilivaatteille ja on jo vuosien ajan valmistanut tunnusomaisia toiminnallisia vaatteita pohjoismaiseen urheilulliseen tyyliin. Vaatteita, jotka on luotu helpottamaan työpäivää työnkuvasta ja säästä riippumatta.
Valmistajan sivuille »

Työasut

Istuvuus takaa mukavuuden - standardien noudattaminen turvallisuuden
Leijona työvaatteet ovat suomalaisen fyysisen työn ikoneja, sillä Leijona on synonyymi laadukkaille työvaatteille. Vuodesta 1954 lähtien Leigona Group on suunnitellut tuotteita niin Suomessa kuin ulkomaillakin toimiville toimijoille.
Valmistajan sivuille »

Työvaatteet, -jalkineet, -käsineet ja suojaimet

Cervan laadukkas tuotevalikoima tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden.
Valmistajan sivuille »

Työvaatteet, -jalkineet, -käsineet ja suojaimet

Mallistosta löytyy rakennusalan työntekijän asusteet jokaiseen ajankohtaan ja tilanteeseen; on kyseessä kesän helle asfalttityömaalla, hyytävä sadeilma satamassa tai talven pureva pakkanen rakennuksen katolla.
Valmistajan sivuille »

BockMann


Työkäsineet

Tuotevalikoimaan kuuluvat työssä ja harrastuksissa käytettävät käsineet (nahka/kangas, nahka, kumi, nitriili, pvc, puuvilla, hi-tech) ja tekstiilit (työhaalarit, lämpöhaalarit, sadeasut, huomioliivit, takit, pilottipusero).
Valmistajan sivuille »

Teollisuustuonti Oy

Ota Yhteyttä:


 

Info

Voit antaa meillä palautetta tai pyytää tarjousta oheisella lomakkeella. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.